Szállítás

A RingaBaby babahordozók webshopban megrendelhető termékeket DPD  futárral vagy MPL-lel  szállítjuk ki az általad megadott szállítási címre. Ez a cím lehet a munkahelyed vagy otthonod, de mindenképpen egy olyan címet adj meg, ahol biztosan megtalál téged vagy megbízottadat a Futárunk. 

Amennyiben csomagszámra van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot.
A szállítás kapcsán felmerülő kérdések esetén kérünk, hívd a szerződött logisztikai partnerünket, ahol a nyomkövetési kód segítségével pontos információt kaphatsz.

 • Szállítási költségek Magyarország közigazgatási határain belül:
 1. DPD Házhozszállítás, előre történő fizetés esetén: 1500 Ft
 2. MPL Házhozszállítás, előre történő fizetés esetén: 1567 Ft + 1474 Ft kezelési költség
 3. Személyes átvétel Kulcson: ingyenes. (Az átvétel előtt időpont egyeztetés szükséges)
 4. Ingyenes kiszállítás: megadott értékhatár vagy kuponkód használata esetén aktiválódó szállítási opció. Kérjük, minden esetben válaszd ki az ingyenes szállítás opciót!
 5. Meglévő rendelésemmel együtt: Amennyiben van másik, feladásra váró csomagod, új rendelésed kiszállítását akár azzal együtt is kérheted. Így csak 1 szállítási költség fizetendő. Figyelem, ez esetben az első rendelés feladásának ideje növekedhet.

   

   

 • Külföldi címre: 4500 Ft (külföldi címre utánvétellel sajnos nem tudunk csomagot küldeni)

Házhozszállítás elérhető Magyarország egész területén és a következő országokban: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Románia, Szlovákia, Szlovénia

Fizetés

Banki átutalás:
A visszaigazoló e-mailben elküldött bankszámlára akár azonnal elküldheted az összeget.
Amennyiben ez nem történik meg, emailben néhány napon belül a megrendelt termék, termékek számláját, melyen megtalálsz minden szükséges adatot az utaláshoz.
Csomagodat az utalás beérkezését követően adjuk át a futárszolgálatnak.

STRIPE:
Biztonságos, online bankkártyás fizetés a STRIPE rendszerén keresztül, akár regisztráció nélkül is!
Amennyiben a megrendelt és készleten található termék átvételére személyesen kerül sor (címünk 2458, Kulcs, Fecske u 13.),  a vételár készpénzben vagy bankkártyával is kiegyenlíthető.

Utánvétel:
Nem választható.