Pontosan állítható méret

Pontosan állítható méret

A RingaBaby babahordozók magassága és szélessége is fokozatosan állítható, tökéletesen a baba méretére igazítható, így ideális módon, térdhajlattól térdhajlatig képes támasztani babádat akár a hordozós kor végéig.

Megbízható

Kizárólag babarát anyagokból (Öeko-Tex 100 minősítésű textilekből és babahordozó kendőkből) dolgozunk, alapanyagaink nem tartalmaznak egészségre káros anyagot.

Megbízható
Kényelmes

Kényelmes

A gondos tervezésnek és minőségi anyaghasználatnak köszönhetően hordozóink nem csupán a babák számára biztosítják a kényelmet és ideális tartást, hanem a szülők is komfortosan érzik magukat babahordozás során.

Professzionális

A babahordozók kifejlesztésében és tökéletesítésében hordozási tanácsadókkal, babahordozó klubokkal és hordozásban jártas anyukákkal is együttműködtünk. Alapanyagaink, termékeink átgondoltsága, készítésének minősége egyaránt professzionális.

Professzionális
Hordozós kor végéig

Hordozós kor végéig

A RingaBaby babahordozókat úgy alakítottuk ki, hogy hordozós kor végéig megfelelően a baba méretére lehessen őket igazítani. A minőségi bélésanyagoknak köszönhetően nagy súlyú babákkal is kényelmesen használhatók

Egyedi és kisszériás

A RingaBaby babahordozókat manufakturális jelleggel készítjük. A RingaBaby hordozóknak egyéniségük, lelkük van, amit a gondos odafigyeléssel választott anyagoknak és a szerető kezeknek köszönhetnek.

babahordó méretválasztás