Backorder

Onbu(sító) Pánt | M, L méret

5000Ft

Ezzel a termékkel Fuba Csatos RingaBaby hordozódból igazi hamisítatlan Onbut varázsolhatsz.

Az onbuhimo (vagy, ahogy leggyakrabban emlegetjük Onbu) egy derékpánt nélküli babahordozó eszköz.
A modern onbuk a tradicionális Japán onbuhimo babahordozók továbbfejlesztett változatai. Többféle létezik, de mindegyikre igaz, hogy leginkább rövidtávra kényelmes a vállra terhelés miatt, illetve totyogó kortól ideális a baba számára.
Fel- és levétele kifejezetten gyors és egyszerű, ezért ideális eszköz minden állandóan kézbe fel, kézből le kéretőző kicsi és szülője számára.

A megjegyzésbe írd bele a kívánt sávoly színt és hogy régi vagy új típusú onbusítót kérsz. A régi típusú Fuba vállpántja egy irányba húzható, az újnál két irányba, és szét is csatolható.

A termék előrendelhető, a megrendelés után küldjük gyártásba.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

A RingaBaby Onbu pánt 2022. szeptemberében teljeskörű ráncfelvarráson esett át. Sokkal keskenyebb, mint elődje, így szinte észrevehetetlenül besimul a hordozó személy és baba teste közé. Kompatibilis a RingaBaby Fuba csatos babahordozóval.

Felmerülő kérdéseiddel fordulj ügyfélszolgálatunkhoz.

Ha RingaBaby babahordozót választasz családodnak, kényelmet, biztonságot, figyelmet és a mindennapok egyszerűbbé tételét küldjük Neked. Célunk, hogy megkönnyítsük az utazást, altatást, kutyasétáltatást, kisbabád megnyugtatását és minden olyan tevékenységet, ahol együtt tudtok lenni. Termékeink gondos tervezésekor figyelembe vettük a kicsik és a szüleik igényeit is. Hisszük, hogy a babahordozás egyszerre lehet kényelmes és egyszerű.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.