A RingaBaby-story

Az első RINGA babahordozók  2014-ben készültek Kasler Andrea és Menyhárt Richárd közös munkájának eredményeként.
Szenvedélyes hordozós családként saját ötleteiket és az akkor számukra elérhető különböző babahordozó termékeken fellelt gyártástechnológiai fogásokat ötvözték a kezdeti időkben.

A babahordozók kifejlesztésében hordozási tanácsadókkal, babahordozó klubokkal és hordozásban jártas anyukákkal is együttműködtek.

Hordozóik és az általuk életre hívott kiegészítők 2014 és 2019 között különböző budapesti varrodák termékeként jutottak el megrendelőikhez.

 

2019 november elsején új korszak kezdődött a RINGA életében.
Több hónapig tartó passzív időszak után testvérek közötti vásárlás útján a RINGA Kovács- Kasler Anita és Kovács Ádám szárnyai alá került.
A gyártás és a termékfejlesztés a házaspár dombóvári kézműves műhelyébe költözött.
Ettől kezdve saját varrodában, állandó ügyfélszolgálat mellett, gyorsan és egységes formában készülnek termékeink.

Textilipari végzettséggel rendelkező fejlesztő csapatunk fáradhatatlan munkájának köszönhetően a 2019 óta eltelt évek során szinte mindegyik eszközünket átdolgoztuk. Egyszerűbben használható, strapabíróbb, hosszabb élettartamú termékek életrehívása volt célunk.

Kovács_Kasler Anita
Horváth Zsuzsi

2023 végén Anitáék elbúcsúztak a Ringától, a tervezés és a gyártáselőkészítés hozzánk, Horváth Zsuzsihoz és Szendrei Zoltánhoz került Kulcsra. 

Mielőtt megszületett a lányunk, már elhatároztam, hogy hordozni fogom, de ha nem így lett volna, akkor is rákényszerültem volna: még 3 hónapos sem volt Bogi, amikor kiderült, hogy Apukám nagyon beteg. A következő hat hónapban egyszerre kellett ellátnom és mindent megadnom a kisbabámnak és az apukámnak. Ha nincs a hordozás, egyszerűen képtelen lettem volna rá. 

Ez elég erős kezdés volt… éppen ezért hiszem azt, hogy másoknak, Nektek – akik remélem, hogy talán kicsit könnyebb élethelyzetben vagytok – hasonlóan tud segíteni a testközeli gondoskodás.

17 év tanítási és 5 év hordozási tanácsadói tapasztalattal az a célom, hogy a legjobb babahordozó eszközöket készítsük Nektek, és hogy megtanítsalak könnyen és egyszerűen hordozni a babádat!